Festlig åbningsdag i BLOX søndag den 6. maj

Alle er inviteret med, når BLOX åbner for offentligheden søndag den 6. maj. Åbningsprogrammet byder på masser af gratis oplevelser fra kl. 12-20. Dagens tema er fællesskab. BLOX er nemlig for alle og skal være en ny magnet for bylivet ved Frederiksholms Kanal og havnen. Vi glæder os til at se jer!

Rundvisninger i BLOX
Helt ekstraordinært bliver det på åbningsdagen muligt at komme hele huset rundt mellem kl. 13 og 18. Vi starter på Bryghuspladsen og går ind fra DAC Passage til Dansk Arkitektur Center, bevæger os op igennem udstillingsrummene, besøger det ambitiøse kontorfællesskab BLOXHUB for at slutte på taget, hvor de 22 lejeboliger ligger. Efter at have nydt udsigten fra tagterrassen bevæger vi os igen ned i DAC Passage og slutter på havnepromenaden foran fitness dk.

Stort kulturelt program
På åbningsdagen er der musik, officielle taler, fællesdans, dansere på facaden, ballondyr, street art, gratis kaffe og gratis is hver time. Du kan købe mad og drikke i BLOX EATS på Bryghuspladsen og forskellige Food Trucks i området. Alle oplevelser og optrædener ved BLOX er gratis på dagen.

Københavns Kulturkvarter holder åbent i dagens anledning – mange steder med reduceret entré. Brug dagen på at udforske området omkring BLOX. Hvis der kommer kø til rundvisningen (selvom BLOX er er stort hus), så er der masser af anden underholdning.

Programmet bliver løbende opdateret – og offentliggjort her medio april!

BLOX er meget mere end en bygning
BLOX er et af Københavns helt store byudviklingsprojekter og en ny destination i byen. Tegnet af den internationalt anerkendte tegnestue OMA. Opført og finansieret af den filantropiske forening Realdania.

BLOX er nærmest et nyt kvarter. Bygningen danner rammen om blandt andet Dansk Arkitektur Centers udstillinger og BLOXHUB – et tværfagligt innovationsmiljø for bæredygtig udvikling. Her er nye pladser, havnepromenade, broer, cafe/restaurant med udeservering, fitnesscenter, lejligheder og byens fedeste legeplads for børn og legesyge voksne.

I efteråret åbner Lille Langebro. Den nye cykel- og gangbro ligger i forlængelse af Vester Voldgade og forbinder byen med Christianshavn og Islands Brygge. Området ved BLOX bliver det nye knudepunkt for især fodgængere og cyklister.

VELKOMMEN til BLOX, hele Danmarks verden for arkitektur, design og nye ideer.