Naboinformation August 2015

28.08.2015

Læs bl.a. om weekendlukning af Christians Brygge, samt aktiviteter på byggepladsen

Bryghusprojektet blev til BLOX

Fredag den 21. august blev Bryghusprojektet til BLOX. Bryghusprojektet har altid været tænkt som et midlertidigt navn. Et navn med rødder i fortiden, og ikke i fremtiden. BLOX matcher form og funktion: Arkitektonisk, fordi huset er bygget op omkring en række blokke, stablet forskudt ovenpå hinanden. Indholdsmæssigt, fordi BLOX skal rumme mange forskellige funktioner, der ligesom klodser, bygger ovenpå og understøtter hinanden.
Vi fejrede navngivningen i gården for alle interesserede – heriblandt naboer og samarbejdspartnere.

Vi fortsætter med weekendlukning af Christians Brygge ind i efteråret

Vi har i løbet af sommeren monteret mange af de store stålkonstruktioner, som er en del af byggeriet. Det arbejde fortsætte vi med frem til udgangen af oktober. For at kunne montere disse stålkonstruktioner i god ro og orden, lukker vi Christians Brygge mellem Frederiksholms Kanal og Vester Voldgade fra fredag kl. 20.00 til mandag kl. 06.00. Strækningen er markeret med stopskilte.

Lukningen af Christians Brygge har heldigvis ikke forårsaget nogle trafikale udfordringer. Til gengæld bliver der arbejdet i weekenderne, og det kan give lidt mere støj end normalt. Vi håber på jeres forståelse.

Der er planlagt lukning af Christians Brygge på følgende datoer:

• Fredag den 28. august til mandag den 31. august
• Fredag den 4. sep til mandag den 7. sep
• Fredag den 11. sep til lørdag den 12. sep – Marathon søndag den 13. sep
• Fredag den 18. sep til mandag den 21. sep
• Fredag den 25. sep til mandag den 28. sep
• Fredag den 2. oktober til mandag den 5. oktober
• Fredag den 9. oktober til mandag den 12. oktober
• Fredag den 16. oktober til mandag den 19. oktober
• Fredag den 23. oktober til mandag den 26. oktober
• Fredag den 30. oktober til mandag den 2. november

Vores entreprenør sørger for grundig skiltning, i tæt samarbejde med Københavns Kommune.
Sker der ændringer i de planlagte weekendlukninger, orienterer vi om det på vores hjemmeside.

Tilbagelægning af Christians Brygge er udskudt til september

Tilbagelægningen af Christians Brygge bliver foretaget i september. Her lægges asfalt og der bygges en tunnel over vejen, så man sikre at byggeriet kan foregår over vejen, uden at skabe gener for de passerende biler. Cyklister i sydlig retning og gående i begge retninger har fortsat ikke adgang på Chr. Brygge, men må et smut ad Frederiksholms Kanal, Ny Kongensgade og Vester Voldgade. Markeret med grøn bjælke.

Åbent hus i showroomet torsdag den 3. september 2015

 Næste åbent hus finder sted torsdag den 3. september fra kl. 14.00-18.00.

Showroomet har en fin udsigt over byggepladsen, samt modeller, plancher, film og materialeprøver. Vores omviser er til stede, og kan besvare spørgsmål og vise dig udstillingen. Der er altid kaffe på kanden og alle er velkomne!
Showroomet holder åbent den første torsdag i hver måned, fra kl. 14.00-18.00. 

Øvrige arbejder på byggepladsen

Stål og betonarbejder fortsætter i uformindsket styrke frem til årsskiftet. 

Indvendige arbejder, det drejer sig om vægge, gulve, installationer etc., som ikke er fugtfølsomme arbejder, er startet op i kælderen. Markeret med blå ellipser på luftfotoet.

Støj, støv og arbejdstider

Når det kommer til støj og arbejdstider, skal vores entreprenører selvfølgelig overholde alle de forskrifter, der gælder for bygge- og anlægsarbejder. Normal arbejdstid er fastsat til mandag – fredag kl. 7-19 og lørdag kl 8-17. Dog må arbejde af særligt støjende karakter kun finde sted mandag-fredag 7-19. Selvom at entreprenørerne arbejder for at begrænse støj- og støvgener mest muligt, er det uundgåeligt, at der til tider vil opstå gener for forbipasserende og naboer.

Kontakt

Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk

Informationsbrevet er sendt til børneinstitutionerne på Vartov, Den Classenske Legatskole, Europark og ejere af nabobygninger. Informationen er omdelt til beboerne/erhverv: H.C. Andersens Boulevard (fra Langebro og til Ny Kongensgade), Vester Voldgade 98-110, Rysensteensgade 1-6, Frederiksholms Kanal (op til Ny Kongensgade) og Christians Brygge 24-28, Passagen, ”Ministeriet for børn og undervisning” og Christiansborgsgade.