Midlertidig aften- og natlukning af Christians Brygge

09.05.2017

Torsdag den 18. maj fra kl. 19.00 til fredag den 19. maj kl. 07.00, og igen tirsdag den 23. maj fra kl. 19.00 til onsdag den 24. maj kl. 07.00 er det planen at lukke Christians Brygge på grund af støbning af fundament til den kommende cykel- og gangbro.

Arbejdet med den kommende cykel- og gangbro skrider planmæssigt frem. Vi er nu nået til den fase i anlægsarbejdet, hvor der skal støbes betonfundamenter. Til dette arbejde har vores entreprenør brug for at der kan komme betonbiler ind og aflevere betonen i en lind strøm.

I forbindelse med støbning af fundamentet tættest på Christians Brygge, har vores entreprenør ansøgt kommunen om at lukke Christians Brygge fra Frederiksholms Kanal til Vester Voldgade.

Det betyder, at man IKKE kan køre igennem BLOX, som normalt, men skal dreje op ad Frederiksholms Kanal, videre af Ny Kongensgade, for så at komme til Vester Voldgade, hvor man igen kan køre ind på Christians Brygge.

Da der er tale om to natlukninger, håber vi at det ikke vil genere dem der færdes i området for meget. Der vil dog kunne forventes noget støj fra de mange betonbiler, som læsser af. Vi beklager de gener det måtte have for vores tætte naboer.

Natlukning:
Torsdag den 18. maj kl. 19.00 til fredag den 19. maj kl. 07.00

Tirsdag den 23. maj kl. 19.00 til onsdag den 24. maj kl. 07.00

Hvis der sker ændringer i datoer og tidspunkter orienterer vi om det via www.blox.dk og vores elektroniske nyhedsbrev.

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk