Midlertidig aften- og natlukning af Christians Brygge udskudt

16.05.2017

Den varslede aften- og natlukning af Christians Brygge torsdag den 18. maj fra kl. 19.00 til fredag den 19. maj kl. 07.00 er blevet aflyst. Lukningen vil finde sted tirsdag den 23. maj fra kl. 19.00 til onsdag den 24. maj kl. 07.00 på grund af støbning af fundament til den kommende cykel- og gangbro.

På grund af noget uforudset arbejde bliver vores først varslede natlukning i denne uge udskudt. Vi fastholder dog lukningen fra den 23. maj til den 24. maj, hvor der skal støbes betonfundamenter. Til dette arbejde har vores entreprenør brug for at der kan komme betonbiler ind og aflevere betonen i en lind strøm.

I forbindelse med støbning af fundamentet tættest på Christians Brygge, har vores entreprenør ansøgt kommunen om at lukke Christians Brygge fra Frederiksholms Kanal til Vester Voldgade.

Det betyder, at man IKKE kan køre igennem BLOX, som normalt, men skal dreje op ad Frederiksholms Kanal, videre af Ny Kongensgade, for så at komme til Vester Voldgade, hvor man igen kan køre ind på Christians Brygge.

Der kan forventes noget støj fra de mange betonbiler, som læsser af. Vi beklager de gener det måtte have for vores tætte naboer.

Natlukning:
Tirsdag den 23. maj kl. 19.00 til onsdag den 24. maj kl. 07.00

Hvis der sker ændringer i datoer og tidspunkter orienterer vi om det via www.blox.dk og vores elektroniske nyhedsbrev.

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk