Midlertidig lukning af Langebrogade – ændring af dato

06.07.2017

Vores entreprenør på Lille Langebro, Mobilis Danmark, skal udføre endnu en støbning på de to bropiller der er tættest placeret på Langebrogade - bropille 3 og 4. Støbningen er blevet udskudt så den finder sted onsdag den 19. juli kl. 05.00-18.00. Vejen er spærret fra kl. 05.00-07.00, hvor der forventes mindst – eller slet ingen trafik.

I forbindelse med brobyggeriet er vi nødt til at indsnævre Langebrogade i kortere perioder, da vi skal støbe betonfundamenter til de kommende bropiller.

Indsnævringen af vejen sker i tidsrummet fra kl. 07.00-18.00. Fra kl. 05.00 til 07.00 er vejen helt spærret. Tidspunktet er valgt, så det generer trafikken mindst muligt. Der vil være en del trafik med lastbiler, der leverer beton til betonpumpen. Betonpumpen bliver placeret ved byggepladsen. Der vil være støjgener forbundet med dette arbejde. Vi beklager de gener der måtte forekomme.

Arbejdsplanen onsdag den 19. juli, ser således ud:

Onsdag den 19. juli fra kl. 05.00 til kl. 07.00 er vejen spærret
Onsdag den 19. juli fra kl. 07.00 til kl. 18.00 er vejen indsnævret

Arbejdet er ændret fra tirsdag den 11. juli – som vi tidligere har meldt ud - det vil i stedet foregå den 19. juli.

Skader
Skader skal rapporteres til Realdania By og Byg ved at sende en e-mail til info@blox.dk med cc til info@tbi-mobilis.dk.

Realdania By og Byg vil kontakte dig vedrørende yderligere håndtering af skaden og holde broens joint venture-selskab underrettet om udvikling af skaden.

Klager
Hvis du vil fremsætte en klage, kan du skrive til info@blox.dk, så vil din klage blive håndteret hurtigst muligt. Du bedes angive dit navn, din adresse eller e-mail adresse samt grundlaget for din klage i din e-mail.

Faresituationer
Hvis der opstår en faresituation, kan du kontakte broens Site Manager Stephan Keizer på telefon +45 29 12 14 28.

Hvis der sker ændringer i datoer og tidspunkter orienterer vi om det via www.blox.dk og vores elektroniske nyhedsbrev

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk