Naboinformation juni/juli

06.07.2017

Hver måned samler vi information om aktiviteter på byggepladsen i et nabobrev, det kan du læse her.

BLOX’ underjordiske fuldautomatisk parkeringsanlæg tager form
BLOX underjordiske p-anlæg er ved at finde sin endelige form. Se foto. I november og december har vores tætte naboer mulighed for at teste p-anlægget. Mere info om nabo-test i løbet af september. P-anlægget er placeret under jorden ved den røde markering.

I forbindelse med p-anlægget bliver der også støbt omkring rampen i terræn-niveau. Se lilla markering.

 

Udvendige arbejder på BLOX
På landskabsprojektet vil der henover sommeren blive arbejdet på området Langs Frederiksholms Kanal og foran BLOX.

Arbejdet med legepladsen er også påbegyndt, og der bliver støbt fundament til boldbane ud mod Vester Voldgade.

Indvendige arbejder i BLOX
Der arbejdes ihærdigt på at færdiggøre BLOX og der udføres arbejder på alle etager. Der arbejdes med installationer, montering af lofter, montering af trægulve i visse områder, maling af lejligheder, montering af køkkener og toiletter med meget, meget mere. Den første lejlighed – ud af 22 - er klar til inspektion primo juli. Lejlighederne ligger på 4. og 5. etage af BLOX. Se grøn markering.

Åbent Hus på BLOX torsdag i lige uger – HELE SOMMEREN
Vi holder Åbent Hus i vores Showroom torsdag i lige uger. I juli har vi åbent torsdag den 13. juli og torsdag den 27. juli. Åbningstiden er fra kl. 14.00-18.00, og alle er hjertelig velkommen til at komme ind fra gaden til en kop skoldhed kaffe og en fortælling om BLOX. Vi står klar med åbne arme.
Showroomet ligger ved den blå markering

Arbejdet med den kommende cykel- og gangbro
Arbejdet med broen går fortsat efter planen – og det er en daglig glæde. Vores projektleder på broen har været i Holland og tilse de fabrikker der producere brofagene, og han siger at det ser rigtig godt ud.

Under de hjemlige himmelstrøg er vi i gang med at støbe under vand. I starten af august rammer vi betonpæle til broens landfæste. Dette arbejde vil støje noget.

 

Lukning af Chr. Brygge i perioden fredag den 14. juli til mandag den 31. juli
Københavns Kommune lukker Christians Brygge ved broen over Frederiksholms Kanal, da broen skal renoveres. Det er MTHøjgaard der står for dette arbejde. I den forbindelse har vores entreprenør, Züblin, fået tilladelse til af montere facade elementer, montere nye kantsten, linjedræn, brønde, asfaltering af vejareal samt andre mindre opgaver. Der vil væres støjende arbejde uden for normal arbejdstid i den periode. Vi beklager de gener der måtte være forbundet med arbejdet. Se orange markering

Københavns Kommune udskifter Prinsens Bro
Fra slutningen af april til slutningen af september 2017 udskifter Københavns Kommune Prinsens Bro.

Prinsens Bro er i perioden lukket for biltrafik. Du kan læse mere om Prinsens Bro på Københavns Kommunes hjemmeside og på blox.dk

BLOX ønsker alle en rigtig god, varm og afslappende sommer
Bygherreteamet på BLOX ønsker alle en rigtig dejlig sommer. Tak til vores tætte naboer for jeres tålmodighed og overbærenhed. Vi ved, at det stiller store krav til de to dyder, når man bor på klos hold af en stor byggeplads. En stor tak lyder fra os til jer. Vi er tilbage med nyheder og naboinformation i midten af august.

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk

Informationsbrevet er sendt til børneinstitutionerne på Vartov, Den Classenske Legatskole, Europark og ejere af nabobygninger. Informationen er omdelt til beboerne/erhverv: H.C. Andersens Boulevard (fra Langebro og til Ny Kongensgade), Vester Voldgade 96-110, Rysensteensgade 1-6, Frederiksholms Kanal (op til Ny Kongensgade) og Christians Brygge 24-28, Passagen, ”Ministeriet for børn og undervisning” og Christiansborggade.