København 850 år – BLOX var med til at fejre byen

05.09.2017

Lørdag den 2. september blev Københavns 850 år fødselsdag fejret. Mere end 2.000 ”fødselsdagsgæster” lagde deres vej forbi BLOX til en guidet tur på byggepladsen, en talk i BLOX’ kommende restaurant, et besøg i vores showroom eller blot til en hyggelig kop kaffe ved BLOX midlertidige udendørs café.

Sidste chance for at besøge BLOX byggeplads
Rigtig mange af gæsterne benyttede sig af et eller flere af de gode tilbud vi havde. Omkring 1.500 gæster tog turen ind på en af de guidede ture, som vi afviklede hvert 5. minut. Og det var absolut sidste chance for at se byggepladsen, inden den står færdig og åbner op for offentligheden.

Gæsterne var også glade for de tre talks, som BLOX og BLOXHUB afviklede i bygningens kommende restaurant.

BLOXHUB havde arrangeret en talk, hvor vand var temaet. Her var BLOXHUBs direktør Torben Klitgaard moderator. Sagsarkitekt på BLOX, Adrianne Fisher fra OMA, inviterede indenfor til en talk om BLOX. Og sidst men ikke mindst, afholdt arkitekt Jan Gehl en talk om København. 

De mange glade gæster havde også mulighed for at møde Krak Fond Byforskning og melde sig ind i Realdania.

Golden Days fortsætter
Golden Days festivalen fortsætter frem til søndag den 17. september. Du kan læse mere om de kommende ugers program her:

Golden Days program

Københavnerfejring i Kulturkvarteret er udviklet af Golden Days og folkene bag Distortion og præsenteres i samarbejde med Københavns Kulturkvarter.

Læs mere om Kulturkvarteret her

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk