Naboinformation september

08.09.2017

Hver måned samler vi information om aktiviteter på byggepladsen i et nabobrev, det kan du læse her.

BLOX fejrede Københavns 850 års fødselsdag med mere end 2.000 gæster lørdag den 2. september
Lørdag den 2. september fra kl. 12.00 og frem til kl. 18.00 deltog BLOX i fejringen af Københavns 850 års fødselsdag. Vi afviklede guidede ture hvert 5. minut og havde mere end 1.500 mennesker igennem BLOX. Mere end 600 gæster fandt vej til BLOX’ showroom og omkring 350 gæster deltog i de tre talks, som vi – i samarbejde med BLOXHUB – afviklede i BLOX’ kommende restaurant. Humøret var højt – både inde og ude – og solen skinnede. Tak til alle jer der lagde vejen forbi BLOX. Næste gang vi åbner op til BLOX, så bliver det til en færdig bygning.

Golden Days stod – sammen med Københavns Kulturkvarter, Distortion og flere andre parter - bag hele Københavnerfejringen, og festivalen forsætter næste uge med. Læs mere her: www.goldendays.dk.

Åbent Hus på BLOX torsdag i lige uger
I denne måned har vi haft Åbent Hus torsdag den 7. september og åbner op igen torsdag den 21. september. Åbningstiden er som vanligt fra kl. 14.00-18.00, og alle er hjertelig velkommen til at komme ind fra gaden til en kop skoldhed kaffe, en cookie og en fortælling om BLOX. Vi står klar med åbne arme.

Udvendige arbejder på BLOX
Der arbejdes fortsat med belægningen omkring bygningen. Malmos der udfører belægningen, jonglerer med fliser der vejer 1 ton stykket. Legepladsen har fået monteret de første trapper, og i den kommende måned vil flere elementer komme til på - og omkring den store stålkonstruktion.

Indvendige arbejder i BLOX
I DACs Passage vil man i de kommende uger pudse loft, så det ligner asfalt, for at vise hvor vejen Chr. Brygge løber. Det er en arkitektonisk feature, som vi har store forventninger til. Educatoriet, der er placeret på første sal ud til legepladsen, er ved at få lagt gulv i aluminium. 

De fleste steder i bygningen arbejdes der også på færdiggørelsen. Der arbejdes forsat med installationer, montering af lofter, montering af trægulve i visse områder, maling af lejligheder, montering af køkkener og toiletter med meget, meget mere.

Arbejdet med den kommende cykel- og gangbro
Ramningen af pæle til brolandingen på Chr. Brygge siden er færdiggjort. Det betyder, at det er slut med de høje bankelyde. Endnu engang tak til vores tætte naboer for tålmodigheden. 

På Langebrogade siden går man i gang med at støbe fundamentet til brolandingen, dette arbejder burde ikke medfører større gener.

I Holland arbejdes der med svejsearbejder på de første to brofag, ud af de i alt fire brofag der skal produceres. Arbejdet går planmæssigt.

Københavns Kommune lukker Chr. Bryggebroen i uge 42 i forbindelse med renoveringen
Københavns Kommune lukker Chr. Bryggebroen i uge 42. I den uge monterer Kommunen den nye broklap. Når broen er tilbage i sin nye og flotte fremtoning, nærmer vi os tiden hvor BLOX kan åbne op for cyklister i begge retningen gennem bygningen.

Mere om dette, når vi nærmer os og har de endelige datoer. 

Københavns Kommune udskifter Prinsens Bro
Frem til slutningen af september 2017 udskifter Københavns Kommune Prinsens Bro, og den er derfor lukket for biltrafik. Du kan læse mere om Prinsens Bro på Københavns Kommunes hjemmeside og på blox.dk

Nabomøde torsdag den 26. oktober fra kl. 16.00-17.30
I slutningen af denne måned sender vi invitation ud til vores halvårlige nabomøde. Sæt allerede et X nu.

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk

Informationsbrevet er sendt til børneinstitutionerne på Vartov, Den Classenske Legatskole, Europark og ejere af nabobygninger. Informationen er omdelt til beboerne/erhverv: H.C. Andersens Boulevard (fra Langebro og til Ny Kongensgade), Vester Voldgade 96-110, Rysensteensgade 1-6, Frederiksholms Kanal (op til Ny Kongensgade) og Christians Brygge 24-28, Passagen, ”Ministeriet for børn og undervisning” og Christiansborggade.