BLOX er kommet godt fra start med test af Københavns mest moderne parkeringsanlæg

14.11.2017

Mandag den 13. november indledte BLOX den anden test af det fuldautomatiske parkeringsanlæg under bygningen. Der kom en del debutanter og alt virkede efter hensigten. Hvis du har lyst til at blive testperson, så kan du melde dig her. Testperioden løber frem til fredag den 22. december.

Parkeringsanlægget er fuldautomatisk, hvilket vil sige, at du parkerer din bil i en af vores seks kabiner – det svarer omtrent til at køre bilen ind i en vaskehal – og så fragter systemet din bil ned på en hylde i kælderen. Her holder din bil i fuldstændig sikkerhed, da der ikke er mennesker nede i kælderen, når anlægget er i drift. Når du skal bruge din bil igen, bliver bilen fragtet op igen til en af kabinerne, så du kan køre ud. Typisk indenfor ca. 2 minutter.

Vi har allerede testet anlægget grundigt i mange måneder, men nu har vi brug for at udsætte systemet for en større ”stress-test” med mange biler for at sikre, at anlægget fungerer optimalt, når det åbner officielt i begyndelsen af næste år.

Det er gratis at være testperson og parkere i BLOX, og selvom vi regner med at anlægget kører uden problemer, så kan der være mindre udfordringer, som vores kompetente entreprenør på p-anlægget, Lödige, og vores operatør på anlægget, Securitas, gør alt for at løse inden for en meget kort tidshorisont.

Læs mere om testning af BLOX p-anlæg

Kort om betingelserne for testpersoner
Din bil skal opfylde følgende betingelser:

  • Max. vægt: 2.500 kg
  • Max. højde: 2,0 m
  • Max. bredde: 2,16 m
  • Max. længde: 5,25 m
  • Min. frihøjde: 95 mm

Hvis du ønsker at deltage, bedes du besvare nedenstående spørgsmål og sende dem på mail til Kjeld Petersen, Securitas, på e-mail: kjeld.petersen@securitas.dk

Navn

E-mail

Mobil nr.

Firma

Bil – mærke og model

Indregistrerings nr.