Naboinformation marts

08.03.2018

Hver måned samler vi information om aktiviteter på byggepladsen i et nabobrev, det kan du læse her.

Landskabsarbejde mellem BLOX og Langebro
Arbejdet på havnepromenaden er lidt udfordret af den hårde frost, men lige så snart frosten slipper fortsætter vi med skæring og lægning af fliser. Vi forventer at arealet er færdigt i april måned. 

Skurbyen forsvinder
Den sidste del af skurbyen bliver fjernet i de første uger af marts. Det er lidt senere end først planlagt. Vi beklager på forhånd de gener der måtte være.

Arbejdet på Vester Voldgade
Arbejdet i Vester Voldgade har også ligget stille på grund af den hårde frost, men vi har åbnet for cykelstien og forventer at asfaltere Vester Voldgade, fra nedkørsel til p-anlæg og frem til lyskrydset ved Chr. Brygge, i midten af april måned.

Vi har planlagt et par weekend-lukninger af Christians Brygge således, at vi kan modificere trafik-ø’er samt asfaltere vejarealet i lyskrydset Vester Voldgade/Christians Brygge. Specifikke datoer bliver meldt ud særskilt via nyhedsbrev og blox.dk.

Indvielse af legepladsen på BLOX torsdag den 15. marts
Fredag den 2. marts var der overdragelsesforretning af legepladsen på BLOX. Københavns Kommune bliver lejere af legepladsen pr. 12. marts. Torsdag den 15. marts fra kl. 15.00-17.00 indvier vi legepladsen for alle børn i de tre institutioner i Vartov og Den Classenske Legatskole. Skolen og institutionerne har været med til at udvikle legepladsen, og de har den primære brugsret til faciliteterne under trappemotivet. Boldburet, klatrestativet og den store trappe er offentligt tilgængelig alle ugens dage. Vi glæder os til en festlig eftermiddag med børn og voksne, og håber på milde vinde og høj sol. 

Events i og omkring BLOX
Tirsdag den 27. februar kl. 8.00 var BLOX endnu en gang på gaden. Vi uddelte 500 croissanter til cyklisterne på Chr. Brygge, Vester Voldgade og Langebro. Der var mange forbipasserende der blev glædeligt overrasket over at få en croissant med i cykelkurven.

Til indvielsen af legepladsen torsdag den 15. marts er alle naboer også velkomne.

Tirsdag den 24. april inviterer vi naboer til BLOX ind på rundvisning i bygningen. Mere information om denne event følger.

Følg med i events og hold øje med programmet for åbningen søndag den 6. maj på www.blox.dk og i de kommende nyhedsbreve. 

 

Lille Langebro
På Lille Langebro er der nu skåret spuns til på bropillerne ude i havneløbet og vi er i gang med at montere fendere omkring de to midterste bropiller. Som tidligere skrevet, så skal fendere og bropiller være klar til montage af brosektionerne i slutningen af april, hvor de færdige brofag ankommer på en stor pram fra Rotterdam. Efter monteringen skal broen testes og landskabsarbejdet skal afsluttes. Vi forventer at kunne indvie broen i efteråret 2018.

Inde i BLOX
Vores hovedentreprenør og deres underentreprenører arbejder ihærdigt på at få de sidste mangler udbedret og få alle de tekniske anlæg kørt ind. Dette arbejde vil pågå de kommende måneder.

  • Dansk Arkitektur Center (DAC) er i fuld gang med at opbygge deres åbningsudstilling Welcome Home, som handler om noget vi alle kender – nemlig hvordan vi bor. Mandag den 12. marts flytter alle DACs medarbejdere ind i BLOX.
  • I BLOXHUB bliver der også indrettet kontorarealer. Her flytter de første lejere ind i starten af april.
  • I fitness dk arbejdes der på højtryk med at få fitnesscenteret til at tage form. Fitness dk åbner i starten af april i BLOX.
  • I restaurantområdet arbejdes der også intensivt. Vi er stolte og glade for at kunne fortælle, at Meyers skal drive restauranten og kantinen under navnet BLOX EATS. Meyers er i gang med at udvikle et helt nyt madkoncept til BLOX. BLOX EATS åbner i april.

 

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk

Informationsbrevet er sendt til børneinstitutionerne på Vartov, Den Classenske Legatskole, Europark og ejere af nabobygninger. Informationen er omdelt til beboerne/erhverv: H.C. Andersens Boulevard (fra Langebro og til Ny Kongensgade), Vester Voldgade 96-110, Rysensteensgade 1-6, Frederiksholms Kanal (op til Ny Kongensgade) og Christians Brygge 24-28, Passagen, ”Ministeriet for børn og undervisning” og Christiansborggade.