Naboinformation april

03.04.2018

Hver måned samler vi information om aktiviteter på byggepladsen i et nabobrev, det kan du læse her.

Landskabsarbejde mellem BLOX og Langebro
I ugen op til påske har vi plantet træer og høje græsser på Havnepromenaden. Der er plantet 33 træer af sorterne Robinie (falsk akacia), Tretorn og Tjørn. Vi er fortsat i gang med belægning i det område og vi forventer at arealet er færdigt i april måned.

Fitnessdk åbner i BLOX lørdag den 7. april
Lørdag den 7. april åbner fitness dk i BLOX. Der er morgenbrød og kaffe fra kl. 9.00-10.00 og frem til kl. 15.00 kan man få guidede rundvisninger, få en snak om personlig træning, prøve diverse maskiner og meget mere. Hele programmet kan ses på blox.dk.

Aktiviteter i BLOX
Håndværkerne arbejder ihærdigt på at få de sidste mangler udbedret, udfører særindretninger til de kommende brugere og få alle de tekniske anlæg kørt ind. Dette arbejde vil pågå den kommende tid.
Medarbejderne i Dansk Arkitektur Center (DAC) flyttede ind i BLOX den 12. marts.
Lejerne i BLOXHUB flytter ind i starten af april.
Indretningen af restauranten er næsten tilendebragt og vi glæder os til at BLOX EATS åbner i løbet af april. 

Indvielse af legepladsen på BLOX torsdag den 15. marts
Torsdag den 15. marts fra kl. 15.00-17.00 indviede vi legepladsen for mere end 100 børn fra de tre institutioner i Vartov og Den Classenske Legatskole. Der var kagemand, kakao og balloner til alle. Institutionerne, der har været med til at udvikle legepladsen, har den primære brugsret til faciliteterne under den store trappe. Boldburet, klatrestativet og den store trappe er offentligt tilgængelig alle ugens dage. Se fotos og filmen fra åbningsdagen på blox.dk. 

Arbejdet på Vester Voldgade
Vi har åbnet for cykelstien og forventer at asfaltere Vester Voldgade, fra nedkørsel til p-anlæg og frem til lyskrydset ved Chr. Brygge, i midten af april måned.
Vi har planlagt et par weekend-lukninger af Christians Brygge således, at trafik-ø’er kan blive modificeret og lyskrydset Vester Voldgade/Christians Brygge kan få ny asfalt. Specifikke datoer bliver meldt ud særskilt via nyhedsbrev og blox.dk.

Event i BLOX
Tirsdag den 24. april fra kl. 15.00-17.00 inviterer vi naboer til BLOX ind på rundvisning i bygningen. Vi sender invitation ud lige efter påske. Tilmelding er nødvendig på info@blox.dk

Søndag den 6. maj indvier vi BLOX og holder åbent hus for alle fra kl. 12-20. Vi starter med taler på Bryghuspladsen ved blandt andet kulturministeren og overborgmesteren. Der vil være gratis koncerter, kaffe, is, dans og ballondyr dagen igennem. Du kan læse mere på www.blox.dk hvor vi løbende opdaterer åbningsprogrammet.

Lille Langebro
Vi er klar til montage af brosektionerne i slutningen af april, hvor de færdige brofag ankommer på en stor pram fra Rotterdam. Efter monteringen skal broen testes og landskabsarbejdet skal afsluttes. Vi forventer at kunne indvie broen i efteråret 2018. Markeret med pink på luftfoto.

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om projektet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk

Informationsbrevet er sendt til børneinstitutionerne på Vartov, Den Classenske Legatskole, Europark og ejere af nabobygninger. Informationen er omdelt til beboerne/erhverv: H.C. Andersens Boulevard (fra Langebro og til Ny Kongensgade), Vester Voldgade 96-110, Rysensteensgade 1-6, Frederiksholms Kanal (op til Ny Kongensgade) og Christians Brygge 24-28, Passagen, ”Ministeriet for børn og undervisning” og Christiansborggade.