Invitation til Sneak Peek i BLOX

05.04.2018

BLOX og Realdania By & Byg inviterer alle vore naboer til ”Sneak Peek” i BLOX tirsdag den 24. april kl. 15.00-17.00. Vi byder på bobler, kransekage og rundvisning i det meste af bygningen.

Arrangementet starter i BLOX’ nye showroom i DAC’s Passage kl. 15.00 med velkomst og introduktion til BLOX. Herefter tager vi en rundtur på alle bygningens etager. Vi går igennem DACs kommende udstillingslokaler, BLOXHUBs innovationsmiljø, op til lejlighederne og den fantastiske udsigt fra de øverste etager, og helt ned i det fuldautomatiske, underjordiske p-anlæg.

Projektchef Peter Fangel Poulsen byder velkommen og BLOX teamet viser rundt og fortæller om projektet og de mere end 1 million mandetimer der er leveret fra 1. spadestik til færdigt projekt.

Tilmelding til arrangementet skal ske senest onsdag den 18. april på info@blox.dk

Den officielle åbning af BLOX
Den officielle åbning af BLOX finder sted fredag den 4. maj, hvor H. M. Dronningen deltager. Det er et lukket arrangement for særligt inviterede.

Søndag den 6. maj fra kl. 12.00-20.00 inviterer vi ALLE til en festlig åbningsdag, som starter med taler af kulturminister Mette Bock, overborgmester Frank Jensen og adm. direktør i Realdania Jesper Nygård. Herefter slår vi dørene på til åbent hus i BLOX, samt folkefest med musik, dans, børneaktiviteter, gratis kaffe og is dagen igennem på pladserne omkring BLOX. Kulturkvarterets mange kulturinstitutioner bidrager også til at festligholde dagen i hele området.

Det samlede program kan ses på BLOX.dk fra medio april. 

Læs mere om den festlige åbning her

Kontakt
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: www.blox.dk, så du løbende modtager information om BLOX.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk