BLOX Legeplads er åben for alle

12.04.2018

Den 15. marts åbnede legepladsen på BLOX. Se videoen, hvor børnene tester den til ”klart godkendt”.

På indvielsesdagen kastede børnene fra de lokale institutioner sig over “bjerget”, “hulen”, “buret” og klatreskulpturen. De lokale institutioner – Vartov Børnehave, Den integrerede børneinstitution Vartov, Fritidshjemmet i Vartov og Den Classenske Legatskole – har været med til at udvikle legepladsen, så den er blevet for legesyge børn i alle aldre. Det overdækkede areal giver delvist ly for vejret og her har institutionerne også et køkken, toilet og opmagasineringsrum til legeredskaber.

Der er offentlig adgang til legepladsen, det vertikale klatrestativ og boldburet fra kl. 8-20 i sommerhalvåret. De lokale institutioner har fortrinsret til den overdækkede del af legepladsen, men byder gerne indenfor.

Fakta:

  • Realdania har finansieret og datterselskabet Realdania By & Byg har opført og ejer BLOX.
  • OMA har designet udeområderne i samarbejde med landskabsarkitekterne Kragh & Berglund samt landskabsarkitekterne 1:1 landskab.
  • Elverdal har leveret legeredskaber/udstyr mm.
  • Københavns Kommune er lejer og står for drift og vedligeholdelse af legepladsen.

Følg med i events og hold øje med programmet for åbningen søndag den 6. maj på www.blox.dk og i de kommende nyhedsbreve.

Se filmen her:


Kontakt:
Husk at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på: 
www.blox.dk, så du løbende modtager information om BLOX. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Heidi Meier Bach, mobil: 2680 3503, e-mail: hba@realdania.dk