fællesspisning.jpg

Nyd et lækkert, økologisk og billigt måltid mad - sammen.

Social Dining hos BLOX EATS

UDSOLGT

Dette arrangement er udsolgt, men du kan købe din billet til social dining fredag den 28. juni kl. 18.30 - 19.30 allerede nu.

KØB BILLET TIL SOCIAL DINING 28. JUNI (Billetto)

Fællesskab@BLOX
Nyd et lækkert, økologisk og billigt måltid mad på Bryghuspladsen ved BLOX sammen med venner, familie eller mennesker, I endnu ikke har mødt. Maden leveres af Meyers, der driver BLOX EATS.

Kom og vær med til "Social Dining @ BLOX" første gang fredag den 31. maj kl. 18.30 - 19.30. Det koster kun 60 kr. for pr. voksen, 30 kr. pr. barn (5-12 år), mens børn i alderen 0-5 kan være med helt gratis. Drikkevarer tilkøbes i BLOX EATS.

OBS: Hvis vejret driller, rykker vi indenfor i BLOX EATS.

Fredagsjazz
Samme dag kan du også nyde tonerne fra lækker jazz på Bryghuspladsen ud for BLOX kl. 16-17.45. Så kom forbi til en hyggelig eftermiddag, hvor I kan læne jer tilbage i strandstolene på pladsen, mens I nyder jazzen og forhåbentlig også eftermiddagssolen.

Der bliver også sat gigantskak og andre spil frem på Bryghuspladsen.

BLOX – byens nye mødested
BLOX byder året rundt på et hav af oplevelser inde og ude. På Bryghuspladsen mellem BLOX og Fæstningens materialgård afholdes der løbende arrangementer for børn, events der bygger på fællesskab og aktiviteter med fokus på bevægelse. Arrangementerne er gratis og alle er velkomne til at deltage.

KØB BILLET

Kommende events