Aktiviteter i og omkring BLOX

Et nyt centralt byrum

Bryghuspladsen

Koncerter, storskærm, udstillinger, legeplads, danseundervisning og udeservering - med BLOX og Bryghuspladsen har København fået et nyt stort byrum, der kan danne ramme om mange forskelligartede begivenheder. 

Under overskrifterne "Børn i byen", "Byens fællesskaber" og "Bevægelse i byen" afholdes der året rundt et hav af aktiviteter i og omkring BLOX - for alle, der har lyst til at deltage. 

Bryghuspladsen ligger mellem BLOX, Fæstningens Materielgård og Frederiksholms kanal. På den over 2.700 m2 store plads mødes nyt og gammelt i en spændende arkitektonisk kontrast. Der er træer, grøn beplantning og opholdsmøbler, der gør pladsen til et hyggeligt mødested med læ og sol det meste af dagen.

OMA har designet udeområderne i samarbejde med landskabsarkitekterne Kragh & Berglund samt landskabsarkitekterne 1:1 landskab, og Eventbureauet RASSS står for anvendelsen af pladsen.

Info

Kontakt RASSS for anvendelse af BLOX’ udearealer

Jette Hansen, kulturoperatør hos RASSS
Tlf.: 29 27 17 42
Mail: Jette@rasss.dk

Historien om en hovedstad i konstant udvikling

Bryghus-grunden

Bryghuspladsen har navn efter grundens oprindelige byggeri fra 1772, Kongens Bryghus. Siden begyndelse af 1940'erne, hvor det gamle bryghus for længst var forfaldet, har der været et kommunalt ønske om at bygge en ny bygning på grunden. Bygningen skulle både være den attraktive beliggenheden værdig og være til gavn for en stor del af befolkningen. 

bryghus_1760_download.jpg.jpg
Aktiviteter i og omkring BLOX