Blox Parkering Julekampagne Med Graf

BLOX Parkering giver trængselsrabat, så folk kan parkere gratis, når der er mindst trængsel i byen.

Parkér gratis i BLOX med trængsels-rabat

Nu kan du parkere gratis med trængsels-rabat

BLOX Parkering lancerer nu en trængselsrabat, så folk kan parkere gratis, når der er mindst trængsel i byen. Trængsels-rabatten skal hjælpe med at skabe plads til afstand under juleshoppingen og give detailhandlen en hjælpende hånd i trange tider.

Sikken voldsom trængsel og alarm. Den berømte julesang passer desværre alt for godt i disse tider, hvor det gælder om at holde afstand. Men julen kan vi ikke sætte i karantæne, så i løbet af den næste måneds tid skal alle trygt have mulighed for at juleshoppe, drikke et glas gløgg og nyde den hyggelige stemning i byen. Danskerne har det med at juleshoppe på de samme tidspunkter, og udsigten til at stå tæt i butikkerne kan måske endda få folk til at overveje en aflysning af den årlige juleshoppingtur.

Det vil BLOX Parkering gerne hjælpe med at undgå. Derfor lancerer parkeringshuset i centrum af København nu “Trængselsrabat” i perioden op til jul, så priserne på parkering følger trængslen.

Trængselsrabatten hos BLOX Parkering tager udgangspunkt i de perioder, hvor butikkerne statistisk set oplever mindst travlhed. Det betyder med andre ord, at parkeringen vil være gratis, når der er færrest folk i byen. Parkerings-initiativet kan forhåbentlig medvirke til at skabe mere afstand og albuerum i juletrængslen, men formålet er også at give en hjælpende hånd til detailhandlen i en svær tid.

Sådan får du 3 timers gratis parkering:

Du får ”Trængselsrabat” på 3 timers gratis parkering alle hverdage mellem kl. 09.00-14.00 og kl. 19.00-23.00. Og i weekenden mellem kl. 15.00-23.00.

Alt du skal gøre er: SMS ”BLOXJUL” til 1919 og få 3 timers gratis juleparkering i BLOX. Når du har modtaget din rabatkode på SMS, skal du først indtaste den i betalingsterminalen, når du afhenter din bil efter juleshopping.

Tilbuddet gælder i perioden 20 november til 24 december 2020 (begge dage inklusiv). 

Vilkår

• Få en rabatkode på 3 timers gratis parkering alle hverdage mellem kl. 09.00-14.00 og kl. 19.00-23.00 i samt i weekenden mellem kl. 15.00-23.00, så længe der er kapacitet i anlægget. SMS "BLOXJUL" til 1919.
• Når du har modtaget din rabatkode på SMS, skal du først indtaste den i betalingsterminalen, når du afhenter din bil efter juleshopping.
• Tilbuddet gælder i perioden 20 november til 24 december 2020 (begge dage inklusiv).
• De almindelige abonnementsbetingelser er gældende i hele kampagneperioden (frem til 24. december 2020).
• Der ydes ingen kompensation ved parkering med biler, der ikke passer til anlægget. Se lokal skiltning og følg instrukser for hvilke biler, anlægget kan håndtere (mål, frihøjde mv.)
• Vi forbeholder os retten til at revidere vilkårene for tilbuddet løbende.

Konkurrence: Vind 1 uges gratis parkering

Fra den 3. december kan du deltage i en særlig julekonkurrence via vores facebookside, hvor du kan vinde en HEL uges gratis parkering i vores p-anlæg. Du deltager ved at LIKE og kommentere opslaget. Vi trækker en vinder fredag d. 18. december klokken 12 og vinderen får direkte besked på Facebook. ​Konkurrencen er ikke associeret med Facebook.​
​Følg BLOX' Facebookside