Gå til dac.dk

Oplev arkitekturen

Se udstillinger hos DAC

Dansk Arkitektur Center (DAC) er mødestedet for arkitektur, design og bykultur i Danmark – i hjertet af BLOX. Her inviterer vi børn og voksne, lokale og turister, arkitekturnørder og nysgerrige nybegyndere til at opleve nye perspektiver på arkitekturen og dens evne til at skabe bedre leveforhold for de mange. Her er plads til alle – for arkitektur i høj kvalitet er for alle.

Kom og gå på opdagelse i vores små og store udstillinger i verdensklasse. Slut turen i udstillingerne af med en lækker frokost i vores café. Snup en kaffepause i solen på en af vores tre tagterrasser med storslået udsigt over Københavns havnefront og byens spir. Og tag med os videre ud i byen, hvor vi guider dig rundt i arkitekturens naturlige omgivelser – dér, hvor den er smukkest, vildest og allermest vedkommende.

Se aktuelle udstillinger under info-boksen.

Info

Åbningstider

Alle dage kl. 10-18
Torsdage kl. 10-21

Kontakt

Tlf: +45 32 57 19 30
Mail: info@dac.dk

Dorte Mandrup udstilling i DAC

Umistelige landskaber

Stikkende strå under fødderne, udsigt til Vadehavet og sort sol på horisonten. Se en gletsjer og hør den kælve. Det er, hvad du bl.a. kan se frem til, når arkitekt Dorte Mandrup omdanner Dansk Arkitektur Center (DAC) til et drømmende og sanseligt landskab i udstillingen Umistelige landskaber, der kan opleves fra den 22. marts til den 26. maj 2019.

Dorte Mandrup Isfjorcenteret - Kredit - MIR.jpg

Vær med til at kæmpe for klimaet

Nutidens forbrug - Fremtidens problemer

Udstillingen "Nutidens forbrug - Fremtidens problemer" er et nyt format og meget mere end en udstilling. Det er en aktivistisk platform: En scene, et frirum og et fællesskab, hvor alle kan mødes og engagere sig i FN's verdensmål nummer 11 og bæredygtige byer og lokalsamfund. Udstillingen gennemføres i samarbejde mellem DAC og Roskilde Festival. Alle under 26 år får gratis adgang til DAC i hele udstillingsperioden.

SDG_key_visual_1500x1000_DAC.jpg
Gå til dac.dk