Gå til dac.dk

Oplev arkitekturen

Se udstillinger hos DAC

Dansk Arkitektur Center (DAC) er mødestedet for arkitektur, design og bykultur i Danmark – i hjertet af BLOX. Her inviterer vi børn og voksne, lokale og turister, arkitekturnørder og nysgerrige nybegyndere til at opleve nye perspektiver på arkitekturen og dens evne til at skabe bedre leveforhold for de mange. Her er plads til alle – for arkitektur i høj kvalitet er for alle.

Kom og gå på opdagelse i vores små og store udstillinger i verdensklasse. Slut turen i udstillingerne af med en lækker frokost i vores café. Snup en kaffepause i solen på en af vores tre tagterrasser med storslået udsigt over Københavns havnefront og byens spir. Og tag med os videre ud i byen, hvor vi guider dig rundt i arkitekturens naturlige omgivelser – dér, hvor den er smukkest, vildest og allermest vedkommende.

Info

Åbningstider

Alle dage kl. 10-18
Torsdage kl. 10-21

Kontakt

Tlf: +45 32 57 19 30
Mail: info@dac.dk

Ove Arup

DACs store efterårsudstilling går helt tæt på en af de største danske pionerer i ingeniør- og designverdenen i det 20. århundrede: Ove Arup.

Mange kender de ikoniske bygninger som Operahuset i Sydney og Pompidoucenteret i Paris. Men få kender en af de allervigtigste hovedpersoner bag. Danske Ove Arup revolutionerede ikke alene arkitekturen, men også måden ingeniørfaget praktiseres den dag i dag.

Han kaldte sin filosofi ”total design”, fordi han mente, at helstøbt arkitektur opstår, når teknik, formgivning og æstetik smelter sammen.

> Læs mere på DAC.dk

jayden-so-683242-unsplash_web_.jpg

Jørn Utzon - Horisont

I 2018 ville Jørn Utzon være fyldt 100 år. Dansk Arkitektur Center fejrer den danske stjernearkitekt med soloudstillingen ”Horisont”, der viser Utzons mange rejser og den nysgerrighed for fremmede kulturer, der prægede hans vidunderlige ikoniske arkitektur.

> Læs mere på dac.dk

Jørn-Utzon-skitur-i-Norge_crop.jpg
Gå til dac.dk