e132d951-d200-4b05-b704-49dc468c7a49Realdania_BLOX_1200x450_FX.jpg

Livemusik, leg og levende byrum

Kulturnat ved BLOX

Træerne lyser rødt, duften af popcorn fylder luften, og lyden af svingende rytmer toner ud over Bryghuspladsen. På Kulturnatten den 12. oktober kan du opdage de levende byrum omkring BLOX. Vi sætter gang i legepladsen, lader Anders Lund Madsen slå sig løs i en samtale om fællesskaber og spiller op til dans med livemusik.

Realdania og BLOX sørger for den gode stemning og byder på kaffe, smagsprøver og aktiviteter for både børn og voksne. "Spot på BLOX-quizen" må du ikke gå glip af. Her kommer du hele vejen rundt om BLOX og kan vinde skønne BLOX-præmier. Du kan få quizzen udleveret ved alle vores aktiviteter.

Tid: Fredag den 12. oktober kl. 18-23
Sted: Bryghuspladsen, 1473 København K
Arrangør: Realdania og BLOX

Husk at købe Kulturpas

Følg med på Facebook

PROGRAM

Kl. 18-23: Realdania og BLOX
Hvem er Realdania, og hvad arbejder vi med? Kig forbi den store Realdania-pavillon på Bryghuspladsen, og hør om vores arbejde med at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Du kan også stille spørgsmål til os om visionen bag BLOX – og høre mere om, hvad der er inde i bygningen. Og så kan du prøve et par virtual reality-briller og opleve vores projekter helt tæt på.

Kl. 19, kl. 20 og kl. 21: Anders Lund Madsen sætter spot på fællesskaber
I Realdania er vi vilde med fællesskaber. Både med ildsjæle, foreninger og organisationer og med de fællesskaber, der opstår i byen på Kulturnatten. I DAC Passage underholder Anders Lund Madsen på sin egen skæve og finurlige facon om nogle af de mange fællesskaber, vi alle indgår i. Du kan også møde vores adm. direktør, Jesper Nygård, når han deltager i løjerne. 

Kl. 18-22: Leg og ballondyr
BLOX er også for børn. På byens nye, store legeplads er der fri leg for børn i alle aldre, og I kan tegne løs med kridt på pladsen. Vi fremtryller ballondyr i metervis, giver kage og udskænker gratis kaffe til forældrene og saftevand til børnene. 

Kl.18-23: QUIZ: SPOT PÅ BLOX
Deltag i vores SPOT PÅ BLOX-quiz og kom hele vejen rundt om de mange nye byrum, fællesskaber og funktioner, BLOX byder på under Kulturnatten - og alle andre dage på året. Du kan vinde skønne BLOX-præmier fra Dansk Arkitektur Center, BLOX EATS, BLOX Parkering, fitness dk og Realdania. 

Kl. 18-23: Musik og græskarsuppe
Vi skruer op for hyggefaktoren, når BLOX EATS serverer gratis smagsprøver og græskarsuppe til tonerne af Out Of Line Brass Band, der spiller op til dans. 

Kl. 18-23: Loungestemning og udsigt over havnen
Langs havnesiden af BLOX strækker sig en træbrygge. Her kan du tage en pause fra alle aktiviteterne og slappe af i vores loungeområde. Vi sætter stemningen med lys og blid musik, mens du nyder byens lys og udsigten over havnen. 

Kl. 18-23: Bilautomatik og popcorn
Det topmoderne, fuldautomatiske parkeringsanlæg i BLOX parkerer din bil for dig langt under jorden, så du kan bruge tiden på at nyde udelivet på den bilfri Bryghusplads. Kig forbi til popcorn og en snak om den nyeste teknik.

Kl. 18-23: Arkitekturaktiviteter for børn og voksne
Hos Dansk Arkitektur Center (DAC) kan børn og voksne skabe sæbeboblearkitektur eller flyve med droner. Og så er udstillingen om den danske ingeniør Ove Arup og hans verdenskendte bygninger åben for alle.

Kommende events