Se ledige boliger (home.dk)

I Kulturkvarteret, mod inderhavnen, på toppen af BLOX

Bo midt i København

Lej en bolig midt i København, på toppen af BLOX! Her kan du bo med udsigt til Københavns havn og byens tage og smukke røde tegl i en af de 22 nye lejeboliger på 4. og 5. sal.

Alle lejlighederne har en stor, privat tagterrasse tilknyttet, hvor man kan tilbringe mange timer i godt selskab, eller alene med en god bog og en kop kaffe i solen.

Boligprospekt (pdf)
Se prospektet online (ISSUU)
> Book en fremvisning hos Home (mail)

En del af Københavns Kulturkvarter

I BLOX kan du bo tæt på havnefronten, et pulserende byliv og i historiske omgivelser - helt centralt i København. Slotsholmen og de nærliggende byområder er Københavns Kulturkvarter, der rummer Hovedstadens fortid, nutid og fremtid.

Her er en række museer, institutioner og attraktioner - inkl. BLOX og Dansk Arkitektur Center - gået sammen om at udvikle og brande området til glæde for såvel københavnerne som byens gæster og turister. 

I området ligger nogle af byens smukkeste bygninger og pladser, og der er rig mulighed for kulturelle oplevelser, gåture og cafébesøg. 

22 unikke og lyse boliger

Boligerne er indrettet med et kombineret køkkenalrum og stue, et til to badeværelser samt et til tre værelser - og har derudover hver sit depotrum i kælderen. Boligerne er afskærmet fra trafikstøj og er indrettet med en kvalitet, som matcher den attraktive beliggenhed ved vandet.

Boligerne er mellem 120 og 200 m2, og de er tegnet med tanke på lysindfald, rummelighed og ikke mindst personlighed - de er nemlig alle forskellige, og som lejer får man dermed en unik bolig.

Liv i BLOX døgnet rundt
Lejlighederne er en del af det mix af funktioner, som skal være med til at gøre BLOX til et levende sted på mange tidspunkter af døgnet. Dansk Arkitektur Center, BLOXHUB, p-anlægget, legepladsen, restauranten og fitnesscenteret bidrager til det samme.

Info

Vil du bo på toppen af BLOX?

Hvis du vil vide mere om boligerne i BLOX, kan du kontakte Home Sydhavnen & Projektsalg:

Christopher Egerod
Udlejningschef & Ejendomsmægler, MDE
Tlf. 33 33 03 05 / 31 46 83 42
Mail: chege@home.dk

Se størrelser, værelser, månedlig leje og status

Lejligheder i BLOX

IMG_9251.jpg
Se ledige boliger (home.dk)