Gå til BLOXHUB.org

Fremtidens bæredygtige byer

Lej kontorplads i BLOXHUB

BLOXHUB er Danmarks nye base for fremtidens byløsninger med et co-working space i hjertet af København og et internationalt netværk, der består af virksomheder, organisationer og forskere inden for urbanisering.

Over de kommende 30 år er det forventningen, at verdens urbane befolkning bliver fordoblet. Det vil kræve en grundlæggende forandring i den måde, vi designer, bygger og tænker byer på. BLOXHUB er grundlagt med udgangspunkt i, at fremtidens løsninger kræver et langt tættere samarbejde mellem arkitektur, tech, design, byggeri og byudvikling.

Med omkring 270 medlemmer – blandt andet Gehl Arkitekter, det internationale bynetværk C40 Cities, Kraks Fond, INDEX, Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center, COWI og Alexandra Instituttet – er BLOXHUB en nordisk platform for løsninger til fremtidens byer.

BLOXHUB er en nonprofit forening, etableret i juni 2016 af Realdania, Københavns Kommune og Erhvervs- og Vækstministeriet.

 

Info

Adresse

BLOXHUB
Bryghuspladsen 8
Indgang C, 3. sal
1473 København K

Kontakt

Chief Commercial Officer
Frederik Tauber
Mail: fta@bloxhub.org
Tlf: +45 53 21 27 06

Tag del i udviklingen af
fremtidens byer

Lej en kontor-plads

R_Hjortshoj_BLOXHUB personal call.jpg

Torben Klitgaard, BLOXHUB Director

Bedre byer

“Ved at bygge bro mellem arkitektur, design, byggeri og digitalisering kan vi vende udfordringerne ved massiv global urbanisering til muligheder. Sammen kan vi arbejde for at danske virksomheder kan gøre byer til kraftcentre for økonomisk vækst og udvikling, men også steder hvor mennesker gerne vil bo og leve.”

Torben Klitgaard.jpg
Gå til BLOXHUB.org