Hele Danmarks verden for arkitektur, design og nye ideer

Velkommen i BLOX

På Københavns havnefront, mellem Den Sorte Diamant og Langebro, ligger BLOX. BLOX er meget mere end en bygning, det er nærmest et helt nyt kvarter, sat i verden for at styrke forbindelsen mellem byen og havnen og for at fremme bæredygtig byudvikling i bred forstand. BLOX inviterer derfor både til bredt formidlende aktiviteter rettet mod et stort publikum af interesserede og til mere målrettede professionelle netværk.

Det er en åben og inviterende ramme om hverdagslivet med nye rekreative byrum, offentlig legeplads, skiftende udstillinger, lejeboliger, kontorfællesskab, café, restaurant og fitnesscenter.

R_Hjortshoj_BLOX north facade.jpg

Kom inden for i arkitekturens verden

Oplevelser i DAC

I BLOX finder man Dansk Arkitektur Center (DAC), der i nye rammer skaber arkitekturoplevelser og viden om vores fælles byer for et bredt publikum. Her vil der være skiftende udstillinger om design, arkitektur og byudvikling, der tiltrækker et bredt dansk og internationalt publikum.

IMG_6045.jpg

I BLOXHUB formes fremtidens byer

Lej kontor-plads

Sammen med nabohusene i Fæstningens Materialgård er BLOX hjemsted for BLOXHUB, et tværfagligt innovationsmiljø for bæredygtig byudvikling med 500 åbne kontorpladser for alle dem, der udvikler vores byer.

Gennem målrettede aktiviteter skaber BLOXHUB frugtbare møder mellem virksomheder, organisationer og forskere – og hjælper med at udbrede de bæredygtige løsninger, der gør byer gode at leve i.

BLOX kontor.jpg

For hele byen

Aktiviteter inde og ude

Under overskrifterne "Børn i byen", "Byens fællesskaber" og "Bevægelse i byen" afholdes der året rundt et hav af aktiviteter i og omkring BLOX - for alle, der har lyst til at deltage. 

Bryghuspladsen VM 2018.jpg