Gå til bloxeats.dk

Den urbane food hall

BLOX EATS

BLOX EATS er spisestedet i BLOX – en fusion mellem den moderne frokostkantine og den urbane food hall.

BLOX EATS er en smeltedigel af leg, design, urbanitet og velsmag. I stueetagens cafeatery er det muligt at købe lette retter og drikkevarer, som du kan tage med dig og nyde ved din arbejdsplads eller på en gåtur langs havnekajen. I food hall’en på første sal kan du frit vælge blandt et velsmagende udvalg fra vores madstationer, som vil variere over ugen og året. Vi byder på uformel mad fra forskellige verdens- køkkener med fokus på smag, fantasi og bæredygtighed.

I BLOX EATS laver vi mad med hjertet. Her er uformelt og hyggeligt. Og vi begejstres dagligt over at servere ærlig og velsmagende mad i et mangfoldigt hus, hvor der er plads til både husets travle medarbejdere, de nysgerrige turister og de kulturelle københavnere – små som store.

 

Info

Åbningstider

Cafeatery:
Alle ugens dage          8.00 – 22.00

Food hall:
Mandag  fredag       11.00 – 14.30 


Adresse

BLOX EATS
Bryghuspladsen 8
Indgang B
1473 København K

Mail: bloxeats@meyerscc.dk
Tlf: +45 28 93 65 55

Vi skal hjem
til rødderne

Filter kaffe

I BLOX EATS brygger vi vores filtekaffe på højkvalitetsbønner, som ristes lokalt i København.

Bønnerne bliver dyrket og høstet på små økologiske familiebrug i Nueva Segovia-regionen i det nordlige Nicaragua. Farmene ligger i ca. 1000 meters højde og kaffen er familiernes hovedindtægtskilde.

Ristning foregår hos Estate Coffee i København gennem en omhyggelig proces, hvor kaffen bliver ristet i små portioner på energivenlige Loring-ristere. Resultatet er en utrolig elegant og sødmefuld kaffe med delikate strejf af syrlighed og skønne noter af mørk chokolade i eftersmagen.

BLOIX-EATS-Meyers-photo-Martin-Kaufmann_DSC5046.jpg
Gå til bloxeats.dk