Gå til dac.dk

Oplev arkitekturen

DAC

Dansk Arkitektur Center (DAC) er mødestedet for arkitektur, design og bykultur i Danmark – i hjertet af BLOX. Her inviterer vi børn og voksne, lokale og turister, arkitekturnørder og nysgerrige nybegyndere til at opleve nye perspektiver på arkitekturen og dens evne til at skabe bedre leveforhold for de mange. Her er plads til alle – for arkitektur i høj kvalitet er for alle.

Kom og gå på opdagelse i vores små og store udstillinger i verdensklasse. Slut turen i udstillingerne af med en lækker frokost i vores café. Snup en kaffepause i solen på en af vores tre tagterrasser med storslået udsigt over Københavns havnefront og byens spir. Og tag med os videre ud i byen, hvor vi guider dig rundt i arkitekturens naturlige omgivelser – dér, hvor den er smukkest, vildest og allermest vedkommende.

Info

Åbningstider

Alle dage kl. 10-18
Torsdage kl. 10-21

 

Adresse

Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Tlf. +45 32 57 19 30

Åbningsudstilling

Welcome Home

Welcome Home handler om det, vi alle er eksperter i: Vores bolig. Kom og giv dit bud på, hvorfor vi bor, som vi bor, og hvordan vi skal bo i fremtiden. For nok er det arkitekter, der bygger boliger – men det er os, borgere, der skaber hjem.

Gå til dac.dk