BLOX udefra.jpg

Lejere i BLOX

BLOX er et hus, hvor der arbejdes, leves, opleves og forskes. Et hus, der rummer både den professionelle fordybelse og det folkelige hverdagsliv. BLOX tilbyder lokalområdet et nyt mødested midt i byen, hvor mennesker i alle aldre kan mødes, drikke en kop kaffe, spise og se en udstilling, lege og dyrke motion.

I hverdagen i og omkring BLOX medvirker både DAC – Dansk Arkitektur Center – og innovationsnetværket BLOXHUB til at skabe et sted, der ånder og arbejder for og med byen. Ideen er, at man ved at placere flere forskellige funktioner i bygningen sikrer liv i huset på alle tider af dagen, så bygningen og området ikke ligger øde hen efter kontortid.

Navnet BLOX refererer netop både til arkitekturen og samlingen af mange forskellige aktiviteter og funktioner på ét sted.

Lejere

 • Dansk Arkitektur Center (DAC)

  Dansk Arkitektur Center ligger centralt i bygningen. Som Danmarks nationale arkitekturcenter er DAC en kulturattraktion med plads til store udstillingsoplevelser af internationalt format.

  DAC er et naturligt mødested i byen og i branchen og tiltrækker et bredt dansk og internationalt publikum. DACs areal er 5.900 m2, som dækker både udstillings- og kontorfaciliteter.

  DAC udstilling.jpg
  besøg dac.dk
 • BLOXHUB

  Sammen med nabohusene i Fæstningens Materialgård er BLOX base for innovationshubben BLOXHUB, hvor virksomheder, organisationer og forskere kommer til at arbejde med forskellige aspekter af bæredygtig byudvikling.

  BLOXHUB har ca. 10.000 m2 kontorareal. Bag etableringen af BLOXHUB står Realdania, Erhvervsministeriet og Københavns Kommune.

  BLOXHUB workspace.jpg
  Besøg bloxhub.org
 • BLOX EATS

  BLOX EATS er et unikt, nyt madkoncept i to etager og med udeservering på Bryghuspladsen; drevet af Meyers. Restauranten er åben for alle. Her kan man sidde inde eller ude, hvis vejret er til det. Pladsen ligger i læ bag bygningerne. Her er der masser af sol om eftermiddagen og om aftenen, og der er udsigt langs kanalen og ind mod byen.

  BLOX EATS bryghuspladsen udeservering.jpg
  Besøg meyersfb.dk
 • SATS fitness

  BLOX huser et fitnesscenter fordelt på to etager i bygningens nordøstlige hjørne. Fra centret er der udsigt over havnen, og det er tanken, at der kan dyrkes sport som f.eks. crossfit på udearealerne langs havnen.

  SATS driver træningscenteret og tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder med udstyr af høj kvalitet og et lækkert spaområde med både dampbad og sauna. 

  IMG_1429.jpg (1)
  Besøg sats.com
 • Parkering

  Under bygningen ligger et fuldautomatisk offentligt p-anlæg med plads til 350 biler. Parkeringskælderen er tre etager dyb og kan håndtere 180 biler i timen.

  Der er ind- og udkørsel til anlægget via en rampe placeret langs med Fæstningens Materialgård ud mod Vester Voldgade. Parkeringsanlægget drives af Securitas. 

  IMG_9952.jpg
  Læs mere om BLOX parkering
 • 22 lejligheder

  De to øverste etager af BLOX er et lille fællesskab med 22 lejeboliger. De ligger afskærmet fra trafikstøj og er udstyret med tagterrasser. Størrelsen af boligerne varierer mellem ca. 100 og knap 200 m2. 

  Lejlighederne er en del af det mix af funktioner, som skal være med til at gøre BLOX til et levende sted på mange tidspunkter af døgnet. 

  IMG_9267.jpg
  Læs mere om lejlighederne