BLOX WCA Officiel Partner

Arkitekturhovedstad 2023 - Aktiviteter i BLOX

København er valgt som arkitekturhovedstad 2023 af UNESCO. Desuden bliver den største, internationale kongres for bæredygtig arkitektur, byggeri og byudvikling (UIA - the International Union of Architects) afholdt i København den 2.- 6. juli 2023.

Begge begivenheder taler ind i Københavns ambitioner om at være en af verdens bedste byer at besøge, bo og leve i – og UNESCOs ambitioner om at sprede debat og udvikling inden for bæredygtige levemåder og løsninger.

Samtidig er omdrejningspunktet for de to begivenheder en central del af BLOX' DNA, i det BLOX bl.a. er hjem for Dansk Arkitektur Center, BLOXHUB (nordisk hub for bæredygtig byudvikling), Dansk Design Center og Creative Denmark.

Det markerer BLOX med en lang række aktiviteter inde såvel som ude i løbet af hele 2023.

Byrummene ved BLOX

Hen over året kan du opleve fire bæredygtige og biodiverse pavilloner, som du også kan opholde dig i, bl.a. på Bryghuspladsen.

Desuden kan du "gå til" biodiversitet i de pop-up haver, som bliver opsat på Bryghuspladsen i samarbejde med TagTomat og lokale spejdere.

> Læs mere om aktiviteter i byrummene ved BLOX

Dansk Arkitektur Center - DAC

Som hovedpartner for World Capital of Architecture bliver DAC epicentret for et væld af aktiviteter og udstillinger, som du ikke vil gå glip af. 

> Læs mere på dac.dk

BLOXHUB

BLOXHUB er et kontorfællesskab for alle dem, der arbejder med bæredygtig byudvikling. Dansk Design Center (DDC) og Creative Denmark er blandt de markante lejere i BLOXHUB, som deltager i udviklingen af aktiviteter i 2023.

> Læs mere om BLOXHUB
> Læs mere om Dansk Design Center
> Læs mere om Creative Denmark

Kommende events