Kan et fængsel blive for lækkert

Kan et fængsel blive for lækkert?

Kom til AfterDAC, når Fangekoret, korleder Louise Adrian, professor Linda Kjær Minke samt arkitekt Jette Birkeskov Mogensen, i samtale med Ane Cortzen synger og fortæller om arkitektur og frihedsberøvelse med afsæt i fængslet i Nuuk. Den sidste torsdag i hver måned inviterer vi til fordybelse og nydelse. Ane Cortzen er vært og på scenen kan du opleve aktuelle gæster i en samtale om kunst, arkitektur, by og kultur. Du kan tage en tur igennem vores udstillinger, som er åbne til kl. 21. Her kan du få en snak med vores formidlingsværter. Skulle sulten melde sig, er der mulighed for middag i caféen, hvor vi serverer en lækker torsdags-menu. Kompetente stemmer Vi skal høre medlemmer af Fangekoret synge og fortælle om deres møde med Anstalten i Nuuk, korleder Louise Adrian, om hvad der sker, når sang og arkitektur skaber bedre mennesker. Vi skal høre Linda Kjær Minke, der er professor ved Syddansk Universitet, fortælle om hvordan arkitekturen kan bidrage til en lettere overgang fra livet som indsat til livet udenfor, og vi har inviteret arkitekt fra SHL, Jette Birkeskov Mogensen, der har bidraget til opførelsen af byggeriet i Nuuk. Endelig skal vi se klip fra den super fine dokumentar, instrueret af Ole Stenum, med den beskrivende titel – Udsigten, den hårdeste straf. Program:
  • AfterDAC-baren er åben fra kl. 16.30
  • Samtale, film og korsang kl. 18.00-19.30
  • Mulighed for middag i caféen fra kl. 19.30
  • Omvisning i DACs aktuelle udstilling kl. 20.00
  • DAC lukker kl. 21.00
Arrangementet er gratis, når entréen er betalt. Middag Denne aften serverer DAC Café en særlig torsdagsmenu efter AfterDAC. Middagen kan nydes fra kl. 19.30. Vælg imellem:
  • Porchetta med krydderurter fra Grambogård, blomkål, fennikel, pinjekerner og brunet smør. Serveres med kartofler og hjemmebagt brød.
  • Smørstegt blomkålsbøf med fennikel, kapers, pinjekerner og brunet smør. Serveres med kartofler og hjemmebagt brød
Ønsker du at spise i DAC Café, skal du vælge billettypen, der indeholder den ret du ønsker. Husk at reservere bord.
Køb din billet på dac.dk

Kommende events