Nyd et lækkert, økologisk og billigt måltid - sammen

Social dining hos BLOX EATS

Så er vi klar til en ny omgang Social Dining @ BLOX på Bryghuspladsen!

Første gang, vi serverer, er fredag den 25. juni 2021 kl. 18:30 – 20.00

Nyd et lækkert, økologisk og billigt måltid mad på Bryghuspladsen ved BLOX sammen med venner og familie - og naturligvis mennesker du endnu ikke har mødt.
Arrangementet bliver til i samarbejde med Meyers/BLOX Eats, og der serveres to lune retter med vegetarisk mulighed, grønne sprøde salater med kulhydrater, brød efter Nordens tanker og smør/spread.

Prisen for voksne er 95 kr., og børn i alderen 5-12 betaler halv pris. Børn under 5 år ifølge med voksen/voksne spiser gratis.

Drikkevarer ud over postevand tilkøbes på stedet.

Hvis vejret driller, nyder vi maden inden for i BLOX Eats.

> KØB BILLET (BILLETTO) 

Husk, at der er parkeringskælder under BLOX!

COVID-19

Vi følger udviklingen tæt, og vores vigtigste prioritet er gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer for at minimere smitten med Corona-virus.

Vi beder vores gæster vise hensyn til hinanden og holde afstand. Husk Corona-pas!

Der er adgang til at vaske hænder og bruge toiletter i BLOX Eats. Husk at spritte hænder. Håndsprit er tilgængeligt på stedet.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til henrik@rasss.dk

Vi henviser til de officielle retningslinjer: coronasmitte.dk og sst.dk/corona

BLOX – byens nye mødested
BLOX byder året rundt på et hav af oplevelser inde og ude. På Bryghuspladsen mellem BLOX og Fæstningens materialgård afholdes der løbende arrangementer for børn, events der bygger på fællesskab og aktiviteter med fokus på bevægelse. Arrangementerne er gratis og alle er velkomne til at deltage.

Arrangementet bliver til i samarbejde med Meyers/BLOX Eats og der serveres en hovedret, en lækker salat, brød og smør samt en dessert.

KØB BILLET

Kommende events